Contacte

La Cooperativa Esguard és l’encarregada de la gestió de l’Espai de migdia, les extraescolars, l’acollida i el Casal d’estiu.

A continuació teniu els canals de comunicació per posar-vos en contacte:

Comunicació d’incidències de menjador: Qualsevol justificació d’incidències, faltes, etc. cal notificar-ho a la Maria (coordinadora de l’espai de migdia). És important recordar que perquè sigui una falta justificada
cal que ho digueu abans de les 9.30 del mateix dia perquè la Maria a aquella hora comunica els menús necessaris per aquell dia. Més enllà d’aquesta hora, recordem, que el menú serà comptabilitzat igual.

Aquestes incidències les podeu comunicar mitjançant 2 canals:

Via telèfon 623105041 de 9.00h a 9.30h
Via correu electrònic: xirinacs@lesguardcoop.cat

Per qualsevol dubte si voleu parlar d’altres aspectes que us preocupin podeu també adreçar-vos als correus esmentats i via telèfon la Maria us atendrà de 9.00h a 10.30h de dilluns a divendres.

Comunicació incidències d’activitats extraescolars: per qualsevol canvi, baixa, etc. Us atendrà la coordinadora d’extraescolars la Marta.

Teniu a la vostra disposició dos canals, també:

Via telèfon 623105041 de 16.15 a 17.15
Via correu electrònic extraescolars.xirinacs@gmail.com

Dubtes de rebuts: per qualsevol dubte amb preus i rebuts sobre les activitats, etc. Us atendrà l’Anna Puig d’administració i gestió.

Us heu d’adreçar a rebuts@lesguardcoop.cat