Jornades de Portes Obertes curs 2022-2023

Jornada de Portes Obertes 2022


Benvolgudes famílies,

La jornada de portes obertes serà el proper dissabte 19 de febrer de 2022 al matí. Us convidem a visitar la nostra escola per a què pogueu conèixer de prop els espais d’aprenentatge, l’equip pedagògic i part de les famílies que formen part de la comunitat educativa de l’escola Xirinacs.

Com a escola pública, i dins d’un procés intern de reflexió, volem fugir de discursos teòrics i acostar-nos a totes vosaltres, les famílies. Volem que la nostra escola sigui una escola per a tothom i que la Jornada de Portes Obertes sigui un moment de trobada i de coneixença des de la realitat propera al centre i un temps per compartir.

És amb aquesta intenció que la Jornada consistirà en una passejada pels espais interiors del centre en grups reduïts i una “fira pedagògica” a l’exterior on podreu preguntar tot allò que us calgui tant a fam´ílies, a l’equip pedagògic com a l’equip directiu amb franges de visita d’una hora aproximada de durada.

En aquesta trobada no està prevista la presentació teòrica del nostre projecte educatiu. És per això que a banda de la informació que podeu trobar al nostre web, pocs dies abans de la visita rebreu documentació relacionada amb el projecte pedagògic per tal que la pugueu llegir amb antelació i aprofitar la visita per resoldre els dubtes que tingueu i/o aprofundir en alguns aspectes.

Desitjant doncs que sigui del vostre interès us enllacem els formularis d’inscripció. Cal emplenar-ne un per persona assistent.

Dissabte, 19 de febrer a les 9h Aquesta franja ha estat suprimida. Us podeu anotar a les següents hores disponibles

Dissabte, 19 de febrer a les 10h PLACES EXHAURIDES

Dissabte, 19 de febrer a les 11h PLACES DISPONIBLES

Dissabte, 19 de febrer a les 12h PLACES DISPONIBLES

Dissabte, 19 de febrer a les 13h PLACES DISPONIBLES

La jornada està pensada per adults. En la mesura del possible, us demanem que vingueu sense infants ja que no podran entrar als espais interiors.

A través del formulari d’inscripció també podeu fer-nos arribar les vostres preguntes per tal que us puguem donar resposta durant la trobada i/o al nostre web a l’apartat de “Preguntes freqüents“.

Moltes gràcies pel vostre interès. Us hi esperem!


Si voleu conèixer les altres escoles públiques de l’Eixample Esquerra podeu accedir-hi a continuació:

Jornades de Portes Obertes curs 2022-2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *