Les famílies

“L’èxit de la interacció entre la família i l’escola radica en el fet que uns i altres siguin capaços de mirar-se amb bons ulls”  

Carles Parellada

 

Les famílies són un dels pilars bàsics de l’estructura de l’escola. 

Amb la certesa que per educar un infant cal establir llaços de respecte i col.laboració entre famílies i mestres obrim les portes de l’escola a la seva participació i implicació en el desenvolupament del projecte educatiu.

Tal i com s’estableix a la carta de compromís, mestres i famílies ens comprometem a vetllar i a contribuir en una educació de qualitat per als nostres infants des de diferents àmbits:

Les entrades i sortides relaxades ofereixen la possibilitat de compartir una estona del dia de dia dels infants a l’escola. Acompanyar als fills i filles de manera distesa als seus espais, jugar plegats o gaudir de la lectura conjunta d’un conte són algunes de les escenes que es viuen cada matí.

Les entrades i sortides compartides també els permeten als infants explicar-los què han fet aquell dia i/o llegir plegades el diari d’aula.

Els divendres a la tarda les famílies venen a compartir els seus coneixements i ens ofereixen tallers relacionats amb temes d’aula o d’altres proposats per elles.

L’Espai de famílies és el lloc físic per a elles dins l’escola on poden passar una estona tranquil.la conversant entre elles, tenir un espai per alletar als vostres nadons o gaudir de la lectura d’un llibre.

Com tot centre públic les famílies de l’escola s’organitzen a travès de l’AFA i les seves Comissions i també a través de les Comissions Mixtes.